Services Can Be Fun For Anyone

Wiki Article

Ook heeft ze geholpen bij het omzetten van de logobestanden om deze geschikt te maken, waardoor we voor alle stappen in het proces bij haar terecht konden. In alle opzichten een aanrader om bij haar drukwerk te laten doen.

Heel mooi vakwerk en prettig Speak to. Prima prijs. Zeker een aanrader en ik zelf zal zeker vaker terugkomen!

Een zeer fijne samenwerking, waarin meedenken en snel & helder communiceren centraal staan. Damaris heeft vanaf het start out goed meegedacht more than het bedrukken van onze kleding fulfilled symbol's.

Ook heeft ze geholpen bij het omzetten van de logobestanden om deze geschikt te maken, waardoor we voor alle stappen in het proces bij haar terecht konden. In alle opzichten een aanrader om bij haar drukwerk te laten doen.

Super snelle provider en phrase naar je wensen goed geluisterd. Ik ben blij met de shirts die ik besteld heb!

Of je nu kiest voor geborduurde polo’s voor je winkelpersoneel of fleecejassen voor je buitendienstmedewerkers, met borduurwerk zet je je bedrijf letterlijk en figuurlijk op de kaart.

Damaris werkt snel en goed. Ik click here was bezig achieved het maken van een cosplay uit een bepaalde video game en heb de hoodie bij haar kunnen laten bedrukken.

Houd rekening satisfied de plaatsing: ik bepaal zorgvuldig waar je het borduurwerk wilt hebben. Populaire plekken zijn de borst, mouw of rug.

Kies de juiste stof: Niet alle materialen zijn even geschikt voor borduren. Katoen, polyester en fleece werken about het algemeen goed.

Ik wilde een sportshirt laten maken geïnspireerd op een 30 jaar oud shirt. Ze heeft geholpen het juiste emblem te vinden en stuurde heel snel een mooi ontwerp. De kwaliteit was erg goed, hele soepele dunne opdruk waardoor het mooi op het shirt zit.

Tremendous snelle service en word naar je wensen goed geluisterd. Ik ben blij fulfilled de shirts die ik besteld heb!

Borduren is het met naald en garen aanbrengen van motieven, emblem’s of tekst. Sinds mensenheugenis worden stoffen versierd fulfilled borduursels.

Je orderboek was vol,maar toch bied je me een mogelijkheid om me toch te helpen,en dat is grote klasse!

Alweer erg tevreden around mijn geborduurde bedrijfslogo op mijn bedrijfskleding.Goed advies gegeven van de kleur van mijn symbol op de verschillende form blauwe kleur van de polo's. D & B Ontzettend bedankt!

Report this wiki page